İSTANBUL / ESENYURT - ESENYURT ZÜBEYDE HANIM ORTAOKULU

Mrt

Okulumuzda Bilim ve Teknoloji Haftasını Kutladık.

Mrt

Okulumuzda uygulanan okuma saati uygulaması devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Yeşilay Haftasını Kutladık.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılını çoşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz sınıflar arası voleybol turnuvası sona erdi.

5. Sınıflarda 1. 5B

6.Sınıflarda 1. 6B

7. sınıflarda 1. 7E

8. Sınıflarda 1. 8F

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Fen Bilimlerizümresi olarak okulumuzda çeşitli etkinlikler yaptık. Görev verilen bazı öğrencileri farkındalık oluşturmak için Hayvanları Koruma Günü ile ilgili sınıflarda sunum yaptılar. Ayrıca okulumuzda mama kampanyası yarışması düzenledik ve elde edilen gelirle çok sayıda kedi-köpek maması aldık, bu mamaları barınağa bağışlayarak ziyaretimizi yapmış olduk.

06.10.2023 tarihinde okulumuzda halk oyunları ekibi seçmeleri olacaktır.

Seçmeler saat 08.00-14.00 arasında spor salonunda olacaktır.

Ekm

Okulumuz bünyesinde yaptığı çalışmalarla Kalite yönetim sistemi belgesi İSO 9001:2015 ve İş Sağlığı Yönetim Sistemi İSO 45001:2018 belgelerini almayı hak kazandı.

Mrt

Okulumuzda uygulanan Harezmi Projesinde öğrenciler 2 boyutlu oyun ve karakter tasarımını öğrendiler.

Mrt

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.